Articole Populare

Această mască aplicată o dată pe săptămână vă întinerește cu 10 ani!

V-ați întrebat vreodată de ce femeile japoneze arată atât de bine? Ele reușesc să arate bine chiar și la o vârstă înaintată, având pielea elastică, aspect grațios și părul sănătos.

Cum de reușesc acest lucru? Unii experți susțin că pielea de porțelan a locuitoarelor din Ţara Soarelui Răsare este un dar al naturii, iar alții zic că aceasta se datorează unui regim alimentar și unei îngrijiri speciale.

1

Poate că și unii și alții au dreptate. Și dacă nu avem putere asupra naturii, apoi este absolut necesar să învățăm din subtilitățile de îngrijire a pielii de la femeile japoneze.

Dacă este să le urmăm exemplul, atunci pentru îngrijirea feței trebuie să utilizăm numai ingrediente naturale, dintre care unul este orezul.

În mod tradițional, gheișele foloseau tărâțe de orez pentru hidratarea părului și a pielii scalpului. Ele făceau baie în apă de orez cu care își clăteau și părul.

Pentru a obține o piele delicată de porțelan japonezele foloseau pungi cu făină de orez. Acestea erau scufundate în apă caldă, iar apoi suspendate deasupra unui castron, în care se scurgea apa de orez. Cu această apă se spălau.

Orezul hrănește pielea, o protejează împotriva radiațiilor UV și previne apariția ridurilor. Măștile de orez îngrijesc delicat pielea feței făcând-o tonifiată și elastică.

Masca japoneză pentru ten

Ingrediente

  • 3 linguri de făină de orez
  • 2 lingurițe de miere
  • 1 linguriță de frișcă

Mod de preparare și aplicare

  1. Amestecăm toate ingredientele într-o compoziție omogenă.
  2. Aplicăm masca pe față, gât și zona decolteului.
  3. Lăsăm masca să acționeze timp de 30 de minute și apoi o spălăm cu apă din abundență, bine ar fi să folosim apă minerală.

Se recomandă să facem o astfel de mască o dată în șapte zile, acest tratament este potrivit pentru toate tipurile de piele.

Puțini oameni știu, dar secretul principal al frumuseții femeilor japoneze este bucuria de viață pe care o au. Japonezii cred că starea de spirit proastă slăbește sistemul imunitar și scurtează viața. Așa că haideți să zâmbim mai des!

”Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!