Articole Populare

Acest amestec previne apariţia aterosclerozei, desfundând arterele. Iată cum se prepară

Ateroscleroza se numără printre principalele cauze de deces la nivel mondial şi poate apărea chiar din copilărie şi se dezvoltă pe măsură ce înaintezi în vârstă. Primele simptome se manifestă după 40 de ani.

nastojka-med-chesnok-imbir-limon-300x199

Această boală se manifestă prin depunerea grăsimilor pe pereţii arterelor. Cu timpul arterele se îngustează şi nu împiedică buna circulaţie a sângelui. Următorul remediu natural desfundă arterele şi nu permite dezvoltarea bolii.

Dar în cazul în care arterele indică o obstrucţie severă, unica soluţie este intervenţia chirurgicală.

Remediul natural ce curăţă arterele

Ingrediente:

  • O rădăcină de ghimbir de 3-4 cm
  • 4 lămâi
  • 4 căţei de usturoi
  • 1-2 linguri de miere
  • 2 litri de apă

Mod de preparare:

Spală bine lămâile şi ghimbirul, apoi curăţă usturoiul. Taie ingredientele în bucăţi şi pune-le în blender. Lămâile nu se curăţă.

După ce ai obţinut o pastă, adaugă 2 litri de apă şi pune la fiert. Amestecă frecvent remediul, iar după ce a fiert timp de 4-5 minute, opreşte focul şi lasă să se răcească. Toarnă amestecul într-un recipient de sticlă şi adaugă mierea.

Administrare:

Se bea zilnic 250 ml din acest remediu, cu cel puţin 2 ore înainte de masă, timp de 3 săptămâni. Se păstrează în frigider.

După cele trei săptămâni, fă o pauză de o săptămână, apoi reia tratamentul.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthylifetricks.com

Printare
error: Content is protected !!