Articole Populare

Acest antibiotic natural combate eficient infecţiile urinare şi renale după primul tratament

Infecţiile urinare sunt cauzate de unele bacterii care pătrund în tractul urinar prin uretră şi se înmulţesc în vezica urinară. În consecinţă, urinarea devine mai dificilă. Există antibiotice naturale care pot combate eficient inflamaţia vezicii urinare, reducând durerea ce însoţeşte infecţia. Unul din ele este preparat din doar 4 ingrediente:

energizing-green-smoothie-2

  • 250 g de rădăcină de pătrunjel
  • 250 g coajă de lămâie
  • 250 g de miere
  • 200 ml de ulei de măsline

Mod de preparare:

Se taie mărunt rădăcina de pătrunjel şi se pune în blender împreună cu coaja de lămâie, mierea şi uleiul de măsline. Amestecaţi ingredientele până când obţineţi un amestec dizolvat şi păstraţi-l în frigider. Consumaţi zilnic câte o linguriţă, în fiecare dimineaţă.

Iată ce trebuie să ştiţi, înainte de a-l consuma:

Mierea ar trebui să fie organică, cumpărată de la un apicultor de încredere, iar lămâia cel mai bine e să fie crescută în casă, fără pesticide. Dacă aţi cumpărat-o dintr-un supermarket, puneţi-o în apă cu bicarbonat de sodiu, pentru a elimina potenţialele pesticide şi toxine. Înainte de utilizare, este obligatoriu să spălaţi bine şi rădăcina de pătrunjel!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!