Articole Populare

Acest ingredient excelent întăreşte oasele, tendoanele şi te scapă de durerile articulare. Reţetă

Dacă aţi încercat mai multe tratamente împotriva durerilor articulare şi nici unul nu a dat rezultate, atunci iată un remediu care într-adevăr funcţionează. Cauzele acestor dureri, potrivit specialiştilor, sunt poziţia incorectă şi activitatea fizică.

1307446580324

Această reţetă este pe bază de gelatină, iar pentru prepararea remediului vei avea nevoie de 150 g.

Se amestecă 2 linguri de gelatină cu 1/4 cană de apă rece. Se pune în frigider, apoi se consumă. În loc de apă, poţi utiliza lapte, iaurt sau ceai.

Utilizează acest amestec timp de o lună, apoi fă o pauză de 6 luni. După care îl poţi folosi din nou. Primele rezultate vor fi sesizabile după o săptămână.

Gelatina funcţionează mai bine decât alte medicamente. Conţine peptide şi proteine, care stimulează creşterea şi întărirea ţesuturilor.

Gealtina ajută la restabilirea elasticităţii, rezistenţei ligamentelor şi tendoanelor şi îmbunătăţeşte structura părului şi pielii. În plus, uniformizează tenul şi întăreşte sistemul imunitar.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!