Articole Populare

Acest sirop de usturoi este de 10 ori mai eficient decât penicilina şi tratează multe boli, previne cancerul

Avantajul remediilor naturale este că nu au efecte adverse şi întăresc sistemul imunitar.

Un remediu foarte sănătos este siropul de usturoi, preparat acasă. Reţeta include ingrediente simple, care nu sunt costisitoare: oţet de mere, usturoi, miere organică.

the-ultimate-home-remedy-garlic-syrup

Cele 3 ingrediente au beneficii excelente pentru sănătate, iar dacă sunt combinate au efecte uimitoare. Acest sirop întăreşte sistemul imunitar, reduce tensiunea arterială şi nivelul de colesterol.

Sirop de usturoi – reţetă

Ingrediente:

  • 8 căţei de usturoi curăţaţi şi tocaţi
  • 200 ml de oţet de mere
  • 200 ml de miere organică

Mod de preparare:

Tocaţi bine usturoiul, apoi adăugaţi mierea şi oţetul şi amestecaţi timp de un minut. Turnaţi tot amestecul într-un borcan şi depozitaţi-l în frigider timp de 5 zile.

Notă: Trebuie să amestecaţi siropul în fiecare zi, iar peste 5 zile este gata.

Cum trebuie consumat:

Adăugaţi 2 linguriţe de sirop într-un pahar cu apă şi beţi dimineaţa pe stomacul gol. Acest sirop este foarte puternic, de aceea nu se consumă direct, ci este diluat cu apă.

Usturoiul este unul dintre cele mai sănătoase alimente de pe planetă, datorită conţinutului de alicină. Are puternice efecte antibacteriene şi antivirale, stimulează sistemul imunitar. Ar trebui consumat în fiecare zi, deoarece este bogat în substanţe nutritive sănătoase.

Mierea este un aliment foarte sănătos, are proprietăţi antivirale, antibacteriene şi antifungice puternice. Este folosită adesea pentru ameliorarea tusei cronice.

Oţetul de mere are un conţinut bogat de fitonutrienţi, care ajută la prevenirea cancerului şi crampelor musculare. Acesta conţine o cantitate mare de acid citric, ce contribuie la eliminarea pietrelor de la rinichi.

Acest sirop de usturoi nu trebuie consumat doar atunci când vă îmbolnăviţi. El previne răceala şi gripa şi menţine sănătatea organismului.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthyfoodheadlines.com

Printare
error: Content is protected !!