Articole Populare

Acesta este inamicul obezităţii – consumă zilnic o linguriţă din acest condiment şi poţi pierde până la 15 kg în 3 luni!

Accelerarea metabolismului este o metodă sigură de a pierde în greutate. Există mai multe ingrediente naturale care pot realiza acest lucru, dar nu-ţi face griji, nu va trebui să renunţi la mâncărurile preferate, ci doar să diversifici condimentele.

http://sanatosi.com/wp-content/uploads/2016/09/7_Killer-Of-Obesity-–-1-Teaspoon-Per-Day-Of-This-Spice-And-You-Can-Lose-Up-To-15-kg-In-3-Months.jpg

Mulţi oameni recurg la înfometare pentru a slăbi, dar aceasta nu este cea mai bună metodă. Pentru a stimula metabolismul şi a elimina excesul de grăsime, este suficient să adaugi la mâncare condimentele potrivite.

Recent a fost efectuat un studiu de cercetătorii de la Universitatea de Ştiinţe Medicale din Iran pe două grupuri de femei, fiecare a câte 44 de persoane. Ambelor grupuri li s-a recomandat să se alimenteze sănătos timp de trei luni, meniul lor zilnic incluzând doar 500 de calorii.

Primul grup consuma praf de chimion amestecat cu 140 de ml de iaurt, iar cel de-al doilea grup – doar iaurt. După trei luni, rezultatele au arătat că femeile care au consumat iaurt cu condimente, au pierdut 14 kg. Subiecţii din primul grup au pierdut 14,64% de grăsime, în timp ce femeile din cel de-al doilea grup au pierdut doar 4,91%.

Chimionul conţine fitosteroli, compuşi chimici care previn retenţia colesterolului în corp şi care, potrivit unor oameni de ştiinţă, pot accelera metabolismul.

Încearcă acest condiment – are o aromă extraordinară şi te va ajuta să pierzi rapid în greutate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthyfoodhelp.net

Printare
error: Content is protected !!