Articole Populare

Află cum a scăpat acest bărbat de diabetul zaharat, fără a utiliza medicamente

În urma unei vizite la doctor, un bărbat a descoperit că pancreasul său nu mai este funcţional, iar pentru a rămâne în viaţă, trebuia să ia regulat insulină.

91e1a653dcb0b095d8506ad37638c838

A început să ia medicamentele prescrise, dar boala sa se agravase, nivelul trigliceridelor crescuse, iar tensiunea era de 150/100. Astfel a decis să facă o schimbare radicală.

După ce a vizionat o emisiune TV, în care Dr. John Zidrum afirma că a consumat doar alimente crude timp de 12 ani, a încercat şi el să urmeze acest regim alimentar.

În doar 4 luni a pierdut 20 de kg, nu a mai luat insulină, tensiunea arterială era de 120/70, iar nivelul trigliceridelor de 1,4.

Reţeta sucului său preferat

Ingrediente:

  • 5 banane
  • 2 mere
  • 2 kiwi
  • un pumn de varză creaţă

Mod de preparare:

Se pun toate ingredientele într-un castron şi se toarnă jumătate de litru de apă peste ele.

Utilizare:

Beţi jumătate din acest suc dimineaţa, iar restul pe tot parcursul zilei.

Sfaturi:

Dacă decideţi să adoptaţi acest regim, atunci ar trebui să consumaţi numai fructe proaspete, salate de fructe, precum şi ton, prentru că acesta vă oferă cantitatea necesară de vitamina B12, benefică pentru organism.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!