Articole Populare

Amestecul de nuci, miere şi scorţişoară întăreşte sistemul imunitar, previne bolile cardiace, îmbunătăţeşte memoria. Iată şi alte beneficii

Amestecul de miere, scorţişoară şi nuci nu este doar delicios, dar şi benefic pentru sănătate. Aceste ingrediente au efecte vindecătoare în cazul mai multor boli, îndeosebi ale celor care apar în urma sistemului imunitar slăbit.

greckij-oreh-s-medom-7

Pentru prepararea acestui amestec veţi avea nevoie de:

  • 100 g de miez de nucă
  • 300 g de miere
  • 2 linguriţe de scorţişoară

Amestecaţi ingredientele până la omogenizare.

Beneficiile remediului din miere, nuci şi scorţişoară

1. Întăreşte sistemul imunitar – consumaţi câte o linguriţă pe zi, o perioadă cât mai îndelungată.

2. Previne şi tratează bolile cardiace – luaţi câte o linguriţă, dimineaţa, pe stomacul gol şi una seara, înainte de somn, timp de 3-4 luni pe an.

3. Îmbunătăţeşte memoria – consumaţi zilnic 3 linguriţe, dimineaţa, la prânz şi seara.

4. Inflamaţii urinare – diluaţi 2 linguriţe din acest remediu într-un pahar cu apă caldă. Beţi zilnic câte un pahar, timp de 7 zile.

5. Artrită – aplicaţi amestecul pe zona afectată şi masaţi uşor sau consumaţi în fiecare dimineaţă, pe stomacul gol, un pahar de apă caldă în care aţi adăugat o lingură din acest remediu.

6. Răceală – amestecaţi o lingură din acest remediu cu un pahar de apă caldă şi beţi câte un pahar dimineaţa şi seara, înainte de culcare.

7. Reduce nivelul de colesterol – consumaţi zilnic 4-5 linguriţe, adoptând în acelaşi timp o dietă vegetariană şi după cel mult o lună, nivelul colesterolului se va normaliza.

8. Gastrită şi ulcer – consumaţi o linguriţă dimineaţa, pe stomacul gol, timp de 30 de zile.

9. Oboseală – adăugaţi într-un pahar cu apă o lingură din remediu. Beţi un pahar dimineaţa şi unul după-amiază, când apare starea de moleşeală.

10. Acnee – aplicaţi remediu pe coşuri, seara, înainte de somn. A doua zi îndepărtaţi amestecul cu apă caldă.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!