Articole Populare

Ceapa poate face lucruri aproape miraculoase. Ai știut?

Ceapa este o legumă puternic aromatică. Însă mirosul ei puternic nu e simplu miros, ci e dovadă că ea este un aliment care are proprietăți puternice.

În acest articol îți vom spune ce proprietăți utile pentru sănătate are ceapa și cum o poți folosi pentru a avea un trup și un suflet viguros.

z03pfpn

Ceapa poate trata o serie de boli și afecțiuni, așa ca:

  • Bolile cardio-vasculare
  • Artrita
  • Nivelul ridicat de colesterol din sânge
  • Diabetul zaharat
  • Bolile aparatului respirator

Acum să mergem la concret:

Vindecă colicile cu ceapă – Dacă copilul vostru are colici, fierbeți câteva felii de ceapă în apă timp de 10 minute, după care scoateți feliile din apă și lăsați-le să se răcească. După ce s-au răcit, dați-le copilului să le mănânce. Colicii vor dispărea.

Tratează congestia toracică cu ceapă – Amestecați ceapa zdrobită cu ulei de cocos și aplicați amestecul pe piept. Deasupra puneți un prosop și îmbrăcați un tricou. Peste câteva ore vei fi uimit de rezultate.

Tratează durerile și infecțiile urechii cu ceapă – Curățați o ceapă de coajă și înțepați-o cât mai des cu un ac. După aceasta puneți ceapa într-un ciorap și lipiți ciorapul de ureche. Durerea va dispărea iar infecția se va trata mai repede.

Scapă de tuse cu ajutorul cepei – Decojește o ceapă medie și tai-o în jumătate. După aceasta, pune câte o lingură de zahăr pe fiecare jumătate de ceapă. După ce zahărul s-a topit, mănâncă ceapa. A doua zi deja nu vei mai avea tuse.

Tratează febra cu felii de ceapă – Dacă ai febră, feliază subțire două cepe medii. După aceasta, pune feliile în doi ciorapi și îmbracă ciorapii. Mai pune în picioare două pungi de plastic pentru ca ceapa să nu se evaporeze și să nu lase pete în așternuturi. Febra va dispare rapid.

Cum mai poți folosi ceapa:

  1. Frecați felii de ceapă pe piele pentru a scăpa de mâncărimea cauzată de mușcăturile de insecte.
  2. Frecați felii de ceapă pe scalp pentru a accelera creșterea părului.
  3. Curățați cu ceapă obiectele care trebuie să aibă luciu
  4. Pulverizați puțin suc de ceapă pentru a alunga moliile din ele și a preîntâmpina apariția lor repetată.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!