Articole Populare

Cel mai bun remediu naturist contra picioarelor umflate

Acumularea unui volum mai mare de lichid în țesuturile subcutanate provoacă edeme la nivelul picioarelor. Cauzele pot fi căldurile, afecțiunile vaselor sangvine, afecțiunile rinichilor, sarcina, insuficiența cardiacă, dereglările hormonale…

Nu ignorați aceste simptome și adresați-vă imediat medicului pentru a stabili cauzele picioarelor umflate.

ноги

Medicina naturistă are o mulțime de remedii contra edemelor, dar probabil cea mai eficientă dintre ele este infuzia de pătrunjel care în mod lent, dar eficient elimină surplusul de lichid din organism.

настой из петрушки от отечности

Soluție diuretică contra picioarelor umflate

настой из петрушки

Aveți nevoie de pătrunjel proaspăt și de rădăcina acestuia, adică întreaga plantă. Spălați-l și tocați-l cu ajutorul blender-ului sau robotului de bucătărie. Puneți amestecul în termos și turnați 500 ml de apă fierbinte. Lăsați să se infuzeze toată noaptea. Dimineața strecurați și scurgeți infuzia. Această cantitate de lichid este calculată pentru 1 zi, care trebuie consumată în 3 reprize.

Consumați infuzia 2 zile consecutiv, după care faceți o pauză de 3 zile. Apoi consumați iarăși infuzia timp de 2 zile. În ziua următoare veți observa cum se dezumflă picioarele și puteți încălța pantofii preferați!

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!