Articole Populare

Cele mai bune ceaiuri pentru fiecare grupă de sânge

Ceaiul este o băutură foarte benefică pentru sănătate, dar efectele sale depind de tipul de sânge. Iată ce fel de ceaiuri sunt recomandate, în funcţie de grupa de sânge:

02-2

Grupa 0

Persoanelor cu grupa de sânge 0 nu le este recomandat consumul de lapte şi gluten. Înfruntă cu succes situaţiile de stres, însă pot avea probleme cu acidul gastric. Prin urmare, cele mai indicate ceaiuri sunt din ghimbir, ginseng, ceai verde, pătrunjel şi măceşe. În schimb ar trebui să le evite pe cele de aloe, sunătoare şi mătase de porumb.

Grupa A

Persoanele cu grupa A sunt emoţionali şi predispuşi stresului. Cafeaua nu le afectează sănătatea, dar trebuie să consume regulat alimente pe bază de plante. Oamenilor cu această grupă de sânge le este recomandat ceaiul verde, de iasomie, coada şoricelului, gălbenele, cimbru, măceşe şi sunătoare. Ar trebuie să evite ceaiul de măcriş şi mătase de porumb.

Grupa AB

Cei care au grupa de sânge AB sunt intuitivi şi nu sunt predispuşi la stres, dar au libidoul scăzut. De aceea li se recomandă tipurile de ceai verde, inclusiv menta, lemnul de santal şi ceaiul galben. Dar pot consuma şi ceai de urzică şi frunze de mentă.

Grupa B

Oamenii cu grupa de sânge B au metabolismul lent şi sunt predispuşi la bolile autoimune, obezitate, letargie şi anxietate. Aceştia ar trebui să bea ceai verde, de păpădie, mentă şi cimbru. Ceaiul de lumânărică sau de tei nu este indicat.

Important este ca în procesul de preparare a ceaiului să nu fierbeţi plantele, ci să le lăsaţi la infuzat. În caz contrar, prin fierbere, unele plante îşi pierd proprietăţile.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthyfoodhouse.com

Printare
error: Content is protected !!