Articole Populare

Consumă acest amestec timp de o lună, pe stomacul gol şi după această cură îţi vei cumpăra haine noi

Dacă ai încercat toate metodele pentru slăbit şi nu a funcţionat nici una, atunci iată soluţia. Această băutură excelentă, din doar două ingrediente, te ajută să scapi rapid de kilogramele în plus.

Imagini pentru tr90 nuskin

Această băutură, pe bună dreptate, faci minuni, întrucât rezultatul este vizibil în mai puţin de o lună. Combate retenţia de apă, balonarea, ardea grăsimea şi elimină toxinele.

Amestecul se prepară uşor şi rapid şi este gata în doar 5 minute şi este excelent pentru persoanele care vor rezultate imediate.

Ingrediente:

  • 1 lămâie
  • 50 de grame de rădăcină de ţelină
  • 50 de ml de apă

Mod de preparare:

Stoarce lămâia şi toacă mărunt rădăcina de ţelină. Pune totul într-un bol şi adaugă apa. Amestecă bine cu un blender. Poţi dubla cantităţile pentru mai multe utilizări şi păstrează amestecul în frigider.

Utilizare:

A se consuma pe stomacul gol. Nu trebuie să-l bei pe tot deodată, dar este important să nu mănânci nimic până nu termini tot amestecul.

Amestecul trebuie consumat timp de 10 zile consecutiv, apoi fă o pauză de 3 zile, după care reia procedura.

Pe lângă faptul că te ajută să slăbeşti rapid, băutura reduce nivelul de zahăr din sânge, fiind foarte benefică pentru diabetici.

Încearcă această cură şi peste o lună îţi vei schimba garderoba, pentru că hainele vechi îţi vor fi mari.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!