Articole Populare

De ce diabetul are frică de aceste frunze fierte? Află în acest articol!

Diabetul este o boală arhi-răspândită în întreaga lume, însă de ea suferă în special oamenii care trec de vârsta a doua. Diabetul apare atunci când în virtutea unor cauze obiective pancreasul nu mai produce insulină, astfel încât zahărul devine un aliment toxic pentru organism. Însă există cazuri când diabetul apare și în rândul copiilor

Iată care sunt simptomele diabetului:

  • Oboseală nemotivată
  • Slăbirea vederii
  • Rănile se vindecă mai greu
  • Pierderea în greutate
  • Senzație deasă de sete nemotivată
  • Urinare mai deasă

ai-diabet-fierbe-aceste-frunze-si-trateaza-diabetul-fara-medicamente

Diabetul nu ar fi o boală atât de gravă dacă nu ar cauza alte probleme de sănătatea, așa ca problemele de vedere și cele cardiace.

Totodată, există mai multe remedii naturale care pe de o parte împiedică apariția acestei boli, iar pe de altă parte pot regla nivelul sângelui în organism.

Astăzi vom vorbi despre un astfel de remediu. Este vorba despre ceaiul din frunze de mango.

Iată cum se prepară acest remediu:

10 frunze de mango se fierb la foc încet timp de 15 minute în 300 ml de apă. După aceasta ceaiul se lasă să se răcească și să se infuzeze timp de 6 ore.

Ceaiul din frunze de mango se bea dimineața, pe stomacul gol. Pentru rezultate mai bune se recomandă a bea acest ceai timp de o lună. Peste 3 luni cura de ceai din frunze de mango poate fi reluată.

Rezultatele te vor uimi! Nu ezita să faci puțină mișcare (5 minute) după ce bei acest ceai, pentru ca substanțele active din el să se asimileze mai bine.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: diabetes-mellitus-info.com

Printare
error: Content is protected !!