Articole Populare

Dieta cu supa vegetală: veţi pierde rapid în greutate cu această reţetă uimitoare!

Consumând o supă sănătoasă de legume, veţi putea pierde 4-5 kg într-o săptămână. Nu necesită mult efort şi este super-sănătoasă, fiind bogată în substanţe nutritive de care are nevoie organismul. Acestea vor topi grăsimile şi depozitele toxice, îmbunătăţind astfel funcţia generală a organismului.

De asemenea, puteţi consuma fructe precum, mere, pere şi citrice, dar fiţi chibzuiţi la cantitatea pe care o consumaţi. Trebuie să mâncaţi întodeauna produse proaspete şi ecologice. Consumaţi alimente bogate în substanţe nutritive cum ar fi: varza, ceapa, mărarul, pătrunjelul, salata verde. Este foarte important să consumaţi multă apă, evitând-o pe cea carbogazoasă. De asemenea evitaţi dulciurile, făina, alimentele grase, produsele lactate şi alcoolul.

vegetable-soup-diet-boost-your-weight-loss-with-this-amazing-recipe

Reţeta este foarte uşor de preparat iar castravetele este ingredientul principal.

Ingrediente:

  • 6 cepe mijlocii
  • 2-3 roşii
  • 1 varză mică
  • 2 ardei
  • 1 castravete
  • 1 morcov
  • puţină sare

Mod de preparare:

Puneţi toate legumele într-o tigaie, turnaţi apă suficientă şi nu adăgaţi ulei. Gătiţi totul împreună. Aceasta este reţeta originală, astfel încât să respectaţi întocmai instrucţiunile fără a schimba ceva. Supa se mănâncă de mai multe ori în timpul zilei.

Ziua 1: Dimineaţa beţi 2 pahare cu apă pe stomacul gol şi nu mâncaţi nimic până la ora 10. Apoi mâncaţi o supă. Cu 30 de minute înainte de prânz mâncaţi 2 fructe şi beţi 2 pahare cu apă. La prânz mai mâncaţi o porţie de supă. După amiază beţi doar apă, iar la ora 18 consumaţi ultima porţie de supă. Cu 2 ore înainte de culcare beţi iarăşi 2 pahare cu apă. În caz că vă este foame, mai mâncaţi un fruct.

Ziua 2: La fel ca prima zi. În combinaţie cu supa de legume de asemenea trebuie să mâncaţi 3 cartofi mici copţi şi stropiţi cu ulei de măsline. Nu uitaţi să beţi apă.

Ziua 3: Mâncaţi supă, nişte fructe, multe legume şi beţi apă suficientă.

Ziua 4: Acelaşi lucru este valabil şi pentru ziua a 4, de asemenea puteţi mânca  o banană.

Ziua 5: Urmaţi instrucţiunile din prima zi.

Ziua 6: Urmaţi instrucţiunile din a doua zi.

Ziua 7: Urmaţi instrucţiunile din a treia zi.

Reţeta este foarte eficientă în procesul de ardere a grăsimilor. Efectele nu vor întârzia să apară.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthyfoodhouse.com

Printare
error: Content is protected !!