Articole Populare

Ea a amestecat o banană cu bere. După 7 zile a avut parte de ceea ce își doresc toate femeile!

Căderea părului este o probleme cu care se confruntă multe femei, chiar din tinerețe. Deosebit de afectate sunt doamnele cu părul lung.

Desigur, căderea părului nu creează durere fizică, în schimb provoacă durere și disconfort psihologic, care sunt mult mai severe și pot duce la depresie și descreșterea încrederii în sine. Iată de ce părul are nevoie de o îngrijire la fel de serioasă ca organele vitale.

a-amestecat-banana-cu-bere-ce-a-urmat-dupa-7-zile-te-va-face-sa-faci-la-fel

Acest lucru ne-a determinat să-ți prezentăm astăzi un remediu eficient contra căderii părului. El nu este toxic și nu are efecte adverse.

Iată de ce ai nevoie:

  • 1 ou crud – doar gălbenușul
  • ½ banană
  • ½ cană de bere (100 ml)
  • 2 linguri de miere

Ce faci mai departe:

Toate ingredientele se amestecă până la omogenizare absolută. După aceasta, pasta rezultată se aplică pe tot scalpul. Lasă pasta să acționeze timp de o oră. După aceasta spală capul.

Fă această procedură în fiecare zi și vei vedea deja după o săptămână rezultate uimitoare. Părul va înceta să cadă iar cel căzut va începe să crească din nou! Astfel îți vei recăpăta încrederea în sine și părul puțin câte puțin va începe să se îndesească.

Îți dorim să arăți ca o regină!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: twice.hu

Printare
error: Content is protected !!