Articole Populare

Elimină punctele negre o dată și pentru totdeauna cu ajutorul acestui truc simplu!

Tenul curat este un indicator de sănătate și frumusețe, însă puțini au parte de acesta. Celor mai mulți oameni mereu le apar puncte negre, care știrbesc mult din aspectul frumos și îngrijit.

Punctele negre apar în urma oxidării sebumului la suprafața pielii. Uneori aceste puncte pot fi îndepărtate printr-o simplă spălare a feței, alteori este nevoie să aplicăm metode speciale pentru a scăpa de ele. În cele ce urmează îți vom prezenta o metodă simplă de eliminare a punctelor negre.

1215da33a6

Vei avea nevoie de:

  • sare
  • pastă de dinți cu mentă
  • 2 cuburi de gheață

Ce faci mai departe:

Mai întâi trebuie să amesteci 1 linguriță de sare cu 2 linguri de pastă de dinți. După aceasta, aplică pasta peste zona dorită și masează timp de 5 minute. Sarea ajută la exfoliere iar pasta de dinți va elimina punctele negre. La final, spală fața cu apă călduță.

Nu trebuie să te sperie faptul că pielea puțin se va înroși, pentru că aceasta este normal să se întâmple și roșeața va dispărea în scurt timp. După ce ți-ai spălat fața, freacă cuburile de gheață pe ten pentru a închide porii.

Apoi aplică o cremă hidratantă, dacă ai un ten uscat.

Îți dorim să arăți super-bine!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!