Articole Populare

Folosind lămâie, poți scăpa de durerile de genunchi! Probabil nu știai asta!

Durerile de genunchi pot apărea la orice vârstă, din motive diferite. Ele fie sunt cauzate de suprasolicitarea genunchilor, fie de lovituri, fie de artrită.

În cazul când simțim durerea doar la un singur genunchi, aceasta înseamnă că cel mai probabil este vorba de suprasolicitarea articulației sau de o accidentare întâmplătoare, ceea ce înseamnă că nu neapărat trebuie să mergem la doctor. Putem elimina durerea și de acasă, folosind acest remediu simplu, dar eficient.

untitled-1

Vei avea nevoie de:

  • 1 lămâie
  • Ulei de susan

Ce faci mai departe:

Lămâia se feliază și se înfășoară în pânză de bumbac, după care pânza se înmoaie în ulei încălzit de susan. Pânza se pune pe zona dureroasă și nu trebuie luată mai degrabă de 20 de minute. Repetă procedura de cel puțin 3 ori pe zi, până la completa dispariție a durerii.

Atât lămâia cât și uleiul de susan posedă proprietăți inflamatorii, care contribuie la vindecarea articulației bolnave. Lămâia conține vitaminele C, A, B1 și B6, care toate scot inflamația din genunchi. Uleiul de susan la rândul său pătrunde adânc în țesuturi și face ca sângele în această zonă să circule mai activ, ceea ce stimulează procesul de regenerare a articulației.

De asemenea, vă recomandăm ca în paralel să beți în fiecare dimineață pe stomacul gol câte un pahar de apă amestecat cu o linguriță de zeamă de lămâie.

Încercați aceste remedii și nu veți regreta!

Vă dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!