Articole Populare

Iată ce se va întâmpla cu organismul tău dacă vei consuma zilnic miere cu nuci. Rezultatele vor fi vizibile deja după 2 zile

Pentru o viaţă sănătoasă trebuie să ştim ce alimente au efecte benefice asupra organismului.

greckij-oreh-s-medom-4

Iar înainte de orice cură sau dietă, este indicat să faceţi analize de sânge, pentru a vă asigura dacă starea de sănătate vă permite să le încercaţi. Cura pe care v-o prezentăm în continuare este pentru îmbunătăţirea sănătăţii. Poate fi inclusă în dieta zilnică şi pe lângă faptul că este benefică, este şi delicioasă.

Reţetă:

Amestecaţi 500 g de miez de nucă cu 500 g de miere (adiţional se pot stoarce şi 2-3 lămâi). Lăsaţi la macerat într-un borcan închis ermetic, timp de 2-3 zile, într-un loc întunecos şi aerisit.

Mod de administrare:

Se ia o lingură din acest amestec, în fiecare dimineaţă pe stomacul gol şi timp de jumătate de oră nu se consumă nimic.

Acest remediu tratează anemiile, calmează durerile de cap, creează o stare generală de bine, combate hipertensiunea arterială şi este eficient în cazul ulcerului sau problemelor gastrice.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursă selectivă: healthycures.org

Printare
error: Content is protected !!