Articole Populare

Iată cum poţi curăţa rapid şi eficient organismul cu sfeclă roşie. Rezultate uimitoare

Sfecla roşie este un antioxidant puternic, ce tratează anemia, purifică sângele, previne şi combate leucemia, scade tensiunea arterială, are proprietăţi energizante şi detoxifică ficatul. Substanţa care formează culoarea sfeclei, betalaina, are efecte antioxidante şi antitumorale.

pickled-beets_08_add-beets-to-boiling-water

Pentru prepararea unui remediu, aveţi nevoie de 1 kg de sfeclă roşie. Se spală, se curăţă şi se pun într-un vas mai mare. Se toarnă un litru de apă şi se face un semn până acolo unde a ajuns apa. Apoi se mai adaugă 2 litri de apă şi se fierbe timp de 2 ore, până când apa ajunge la semnul făcut anterior. Se scoate sfecla din vasul în care a fiert, se lasă să se răcească puţin, apoi se dă prin răzătoare şi se pune în apa în care a fiert.

Se amestecă şi se fierbe, la foc slab, încă 20 de minute, apoi se strecoară. Se stoarce bine sfecla, pentru a utiliza tot lichidul. Împărţiţi decoctul în 4 părţi. Se consumă câte 250 ml, din 4 în 4 ore. Imediat după ce aţi băut un pahar, este recomandat să staţi în pat şi să puneţi ceva cald în zona ficatului. Pe lângă asta, puteţi mânca mere, legume fierte, salate uşoare cu ulei nerafinat.

Pentru un efect mai bun, puteţi bea mai des, o dată la 2-3 ore. Totuşi pentru prima curăţare, cel mai indicat este un consum la intervale de 4 ore. Este contraindicat să beţi tot decoctul odată. Cel mai bine este să fie preparat seara, pentru a fi consumat în ziua următoare. Cura trebuie urmată de 2-3 ori pe an.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!