Articole Populare

Iată cum trebuie utilizat bicarbonatul de sodiu pentru a elimina infecţiile urinare

Infecţiile urinare sau cistitele sunt cauzate de bacterii ce afectează tractul urinar. Principalele simptome sunt urinările frecvente, însoţite de dureri sau usturimi.

baking soda

De această afecţiune suferă mai des femeile, dar sunt predispuşi la ea şi bărbaţii de vârsta a treia. Infecţiile urinare sunt cauzate de diferite microorganisme ce ajung la nivelul aparatului urinar, se înmulţesc şi afectează buna funcţionare a rinichilor şi a căilor urinare.

Dacă o infecţie urinară are o durată mai mare de două zile, este necesară adresarea la medic. Dacă nu este tratată, aceasta poate infecta rinichii, având consecinţe mai grave.

Următoarea combinaţie va împiedica dezvoltarea infecţiei urinare. Adăugaţi 1 linguriţă de bicarbonat de sodiu la un pahar de apă şi consumaţi-l. Acest lucru va ajuta la combaterea infecţiilor. Bicarbonatul de sodiu neutralizează aciditatea din urină şi accelerează, astfel, vindecarea. Dacă veţi consuma zilnic 1 pahar de apă cu bicarbonat de sodiu, timp de 10 zile, veţi reuşi să scăpaţi de infecţia urinară.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!