Articole Populare

Iată cum vei scăpa de infecția urinară fără a apela la medicamente!

Infecțiile urinare nu vor fi uitate niciodată de persoanele care le-au avut vreodată. Simptomele acestei infecții sunt clare: nevoia bruscă de a merge la toaletă pe de o parte, iar pe de altă parte – o urinare slabă, însoțită de obicei de senzația de usturime.

Statisticile arată că 23% din persoanele care au primit un tratament pentru infecția urinară, vor reveni la medic pentru a doua oară pentru un tratament nou, dintre care 4% vor veni și a treia oară. Pentru a evita mersul repetat la doctor și cheltuiala inutilă de bani, putem apela cu ușurință la tratamentul naturist.

8c5e5230-424d-4fad-b87e-85b70728d4fbimage49

Există chiar 3 căi de a scăpa de infecția urinară. Iată care sunt acestea:

1. Bicarbonatul de sodiu – această substanță neutralizează acidul din urină, grăbind procesul de vindecare. Este nevoie de o cură de 10 zile, în care zilnic cu 2 ore înainte de prânz trebuie să bei un pahar cu apă, în care s-au dizolvat 2 lingurițe de bicarbonat de sodiu

2. Ananasul – Ananasul deține o puternică proprietate de a inhiba bacteriile care cauzează infecția. Astfel, se recomandă să bei timp de 8 zile câte un pahar de suc de ananas.

3. Afinele – afinele sunt foarte bogate într-o substanță numită bromelaină, care la fel ca și ananasul inhibă bacteriile. De asemenea, afinele funcționează ca antibiotic, grăbind astfel însănătoșirea tractului urinar. Pentru a trata infecția urinară, trebuie să consumi timp de 10 zile câte 200 ml de suc de afine.

Atenție: Indiferent care metode de tratament o veți alege, trebuie să consumați în fiecare câte 2 litri de apă zilnic, pentru a curăța mai rapid tractul urinar de bacterii.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: lacronica.com

Printare
error: Content is protected !!