Articole Populare

A înfăşurat borcanul într-o pânză pentru a obţine cel mai preţios produs…

Este greu de imaginat că trifoiul obişnuit este o sursă de nutrienţi, asigură activitatea tuturor organelor organismului. Frunzele şi germenii de trifoi sunt utilizaţi în tratamentul unui număr mare de boli.

Trifoiul este un excelent remediu antibiotic, antiinflamator, antiviral, antifungic, antimicrobian şi chiar anticancer.

проростки

PROPRIETĂŢILE MEDICINALE ALE TRIFOIULUI

1. Dizolvă pietrele la rinichi

Există două moduri de a obţine doza de vitamine din trifoi. Primul – să mergeţi la cea mai apropiată farmacie şi să cumpăraţi flori de trifoi roşu în capsule. Al doilea – să creşteţi acasă germeni de trifoi şi să-i adăugaţi de fiecare dată în mâncare.

2. Ajută în caz de artrită

Calciul, potasiul şi zincul – elemente extrem de importante pentru sănătatea oaselor. Trifoiul conţine toate aceste minerale.

3. Scade nivelul de colesterol

Lucerna are un efect antioxidant asupra organismului. Includeţi-o în dieta zilnică şi va scădea nivelul de colesterol din organism.

4. Normalizează nivelul zahărului din sânge

Utilizaţi lucerna în stare naturală sau sub formă de adaos. Celulele corpului vor deveni mai sensibile la insulină, controlând astfel nivelul zahărului din sânge.

GERMINAREA TRIFOIULUI

Ingrediente

  • 150-200 ml de apă
  • 1 lingură de seminţe de trifoi

Instrucţiuni

1. Este suficient să luaţi o lingură de seminţe spălate, fără deteriorări, şi să le înmuiaţi într-un bol cu apă caldă fiartă timp de 8-10 ore.

2. Apoi vărsaţi apa şi puneţi seminţele într-un borcan. Gâtul borcanului trebuie neapărat înfăşurat cu tifon.

3. Germenii trebuie spălaţi de 2-3 ori pe zi. După 5 zile, pot fi adăugaţi în mâncare.

Germenii sunt un depozit de substanţe nutritive şi vitamine. Îi puteţi adăuga şi în salate şi pot fi folosiţi ca ingredient suplimentar la mâncarea de bază. Se cresc extrem de uşor şi distractiv.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sănătoşi.com

Printare
error: Content is protected !!