Articole Populare

Ingredientele naturale care transformă apa într-un elixir

Pentru a fi sănătoşi trebuie să hidratăm organismul cu o cantitate necesară de apă. Însă, adăugând în ea câteva ingrediente cu proprietăţi benefice, veţi obţine o băutură care vă va ajuta la curăţirea întregului organism.

lemon-ginger-morning-detox

Puteţi folosi următoarele ingrediente:

Cuişoarele

Sunt foarte eficiente în lupta cu paraziţii care sunt prezenţi în corpul uman. Adăugaţi 3-5 cuişoare în apă şi lăsaţi-le până apa devine aromată. După ce beţi apa, puteţi mânca şi cuişoarele.

Sucul proaspăt de lămâie

Lămâia este bogată în vitamina C şi cu efectul său antioxidant ajută la neutralizarea radicalilor liberi. Totodată, curăţă organismul şi ajută la digestie. Stoarceţi în apă o jumătate de lămâie.

Ghimbirul

Ghimbirul este un remediu extrem de eficient în tratarea crampelor, greţurilor, flatulenţelor şi digestiei proaste. El oferă organismului vitalitate, calmează durerile de gât, tratează balonarea, bronşita, favorizează secreţia bilei şi mobilitatea vezicii urinare. De asemenea ghimbirul este bun în lupta cu kilogramelor în plus. Tăiaţi o bucată de ghimbir (cât un deget mare) în cuburi mici şi adăugaţi-l în apă. Beţi apa şi mâncaţi ghimbirul.

Castravetele

Tăiaţi un castravete în bucăţi mici şi adăugaţi-le într-un pahar de apă. Apa are un gust proaspăt şi contribuie la eliminarea toxinele din organism. După ce aţi băut apa, mânncaţi feliile de castravete, deoarece conţin fibre şi antioxidanţi.

Scorţişoara

Este foarte eficientă în lupta cu kilogramele în plus şi infecţiile. De asemenea, îmbunătăţeşte circulaţia sanguină şi reglează nivelul de zahăr în sânge. Procedura este aceeaşi, puneţi scorţişoara în paharul cu apă şi lăsaţi să se aromatizeze. Beţi apa în decursul zile.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: diyprojects.tips

Printare
error: Content is protected !!