Articole Populare

Mască de aur pentru pielea din jurul ochilor! Minus 10 ani în 5 minute!

Această mască anticearcăn scoate oboseala într-un timp foarte scurt! Rețeta a ajuns la noi din India unde turmericul se folosește nu doar ca condiment în mâncare, dar și ca remediu pentru frumusețe.

Turmericul înălbește fața și o întinerește. Mai mult, masca conține și bicarbonat de sodiu, unul din cele mai active componente, stimulează circulația sangvină și curăță pielea.

După aplicarea măștii pielea se poate înroși ușor din cauza accelerării circulației, însă nu vă faceți griji, peste o oră va dispărea, iar pielea va arăta fantastic…

маска для кожи вокруг глаз

Mască pentru pielea din jurul ochilor

Aveți nevoie de

  • 0.5 linguri de turmeric
  • 1 lingură de bicarbonat de sodiu
  • câteva picături de suc de lămâie

Mod de aplicare

  1. Amestecați toate ingredientele până la omogenizare. Dacă aveți pielea sensibilă, atunci înlocuiți sucul de lămâie cu tonic sau apă.
  2. Aplicați masca pe zona de sub ochi și lăsați să acționeze 15 minute.
  3. Clătiți cu apă caldă. Aplicați cremă hidratantă.

Puteți aplica această mască împotriva ridurilor din jurul ochilor o dată la trei zile pentru efect de întinerire! Ridurile mici vor dispărea, pielea se va înălbi, pungile și cearcănele nu vor mai fi.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!