Articole Populare

Mască-membrană cu ou 3 în 1: tonifiere, hidratare și curățare

O piele impecabilă a feței poate fi obținută doar cu ajutorul măștilor. Oul de găină poate fi considerat cel mai econom și cel mai eficient remediu pentru menținerea unui ten tânăr și sănătos.

Albușul de ou face pielea mai fermă și o curăță, iar gălbenușul conține multă lecitină care hidratează foarte bine epiderma.

яйцо

De asemenea, vitaminele A, D, B asigură o piele fină. Important este că masca cu ou se potrivește pentru orice vârstă.

De această dată vă propunem să pregătiți o mască universală pe bază de ou care va curăți și hidrata foarte bine pielea.

домашняя маска-пленка

Masca-membrană pentru față

Ingrediente

 • 1 ou
 • șervețele de hârtie
 • pensulă
 • furculiță
 • 2 boluri

Mod de preparare

 1. Separați albușul de gălbenuș și puneți-le în boluri diferite. Bateți puțin albușul și separat gălbenușul cu furculița.
  белок и желток
 2. Aplicați pe fața curată albușul cu ajutorul unei pensule. Rupeți sau tăiați în fâșii șervețelele și puneți-le pe față. Aplicați deasupra încă un strat de albuș. Nu puneți prea mult albuș. Lăsați masca să se usuce bine.
  бумажная салфетка
  Peste 20-30 de minute șervețelele se vor transforma într-o crustă.
 3. Apucați masca de jos (de sub bărbie) și dintr-o singură mișcare o trageți în sus. Poate fi o senzație mai puțin plăcută, dar eficientă.
  черные точки
 4. Bateți gălbenușul și aplicați-l abundent pe față. Pentru o mai bună hidratare puneți în compoziție câteva picături de ulei de măsline sau de cocos. Spălați gălbenușul cu apă călduță peste 10 minute. Veți fi uimit ce piele fină și catifelată veți avea.

Dacă aveți pielea uscată, aplicați o cremă hidratantă după aceste proceduri. Această mască trebuie aplicată de 2 ori pe săptămână pentru a avea mereu un ten tânăr și sănătos.

“Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.”

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!