Articole Populare

Medicii niciodată nu vor vorbi despre aceste tratamente naturale ale glandei tiroide!

Multe boli pot fi vindecate pe cale naturistă, fără a apela la preparate medicamentoase. Cu toate acestea medicii fie nu cunosc aceste remedii naturiste, fie nu vor să vorbească despre ele.

Cu toate acestea medicina naturistă uneori este mai eficientă decât medicina pastilelor. În acest articol îți vom prezenta mai multe căi de a-ți vindeca tiroida fără a apela la medici și la pastile costisitoare.

tratamente-naturale-pentru-tiroida-pe-care-medicii-nu-o-sa-vi-le-spuna-niciodata

1. Consumă alimente care conțin vitamina A, D și iod. Aceste substanțe sunt deosebit de importante pentru sănătatea glandei tiroide.

2. Consumă cât mai multe alge de mare. De asemenea, poți încerca algele kombu, nori sau wakame, care la fel sunt bogate în iod.

3. Folosește în fiecare zi ulei de cocos. Uleiul de cocos nu este ca cel obișnuit. El nu afectează inversia hormonilor tiroidieni, respectiv glanda tiroidă nu are de suferit.

4. Nu folosi gluten. Acesta este periculos pentru glanda tiroidă.

5. Folosește mai des gelatina. Gelatina nu doar reface mucoasa intestinală, dar tratează și glanda tiroidă. De asemenea ea ajută și la articulații.

6. Bea ceai de gențiană. Gențiana este o plantă rară, dar extrem de benefică pentru glanda tiroidă, datorită conținutului ei ridicat de iod și vitamina D și A.

7. Prepară remediul din nuci și miere. Amestecă miezul tocat a 40 de nuci cu 1 kg de miere naturală. Consumă înainte de fiecare masă câte o linguriță de miere și nuci. Glanda tiroida după această cură va deveni mult mai rezistentă la bolile tiroidiene.

Alege acel remediu care ți se potrivește mai bine, sau dacă vrei, încearcă-le pe rând pe toate!

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!