Articole Populare

Oţetul de mere consumat înainte de culcare vă va scăpa de o mulţime de probleme. Află cum trebuie utilizat

În acest articol vă vom prezenta beneficiile mai puţin cunoscute ale oţetului de mere. O gură de oţet înainte de culcare vă va ajuta în felul următor:

images

1. Ajută la slăbit

Potrivit studiilor, obezitatea este legată de lipsa somnului. Datorită pectinei, oţetul de mere previne depozitarea grăsimilor şi reduce pofta de mâncare.

2. Vă scapă de sughiţ

Gustul oţetului stimulează intens nervii gâtului, care provoacă sughiţul şi, astfel, sughiţul dispare.

3. Tratează durerile în gât

Oţetul de mere creează un mediu acid, care nu este propice pentru dezvoltarea bacteriilor, având şi proprietăţi antibacteriene. Consumaţi o linguriţă de oţet de mere cu o oră înainte de culcare, apoi o linguriţă cu o jumătate de oră înainte şi încă una chiar înainte de somn.

4. Vă ajută să scăpaţi de nasul înfundat

Oţetul de mere conţine vitaminele B1, B2, A şi E, potasiu şi magneziu. Acestea subţiază mucusul şi curăţă sinusurile. Se bea un amestec dintr-o lingură de oţet şi un pahar de apă, înainte de culcare.

5. Tratează refluxul de acid

Oţetul de mere reglează aciditatea în stomac. Amestecaţi o lingură de oţet cu un pahar de apă şi beţi cu o oră înainte de culcare.

6. Reduce crampele musculare din timpul somnului

Datorită conţinutului de potasiu, oţetul de mere vă va scăpa de crampele de la picioare ce apar în timpul somnului. Amestecaţi 2 linguri de oţet cu un pahar de apă şi beţi zilnic înainte de culcare.

7. Reduce nivelul zahărului din sânge

Oţetul de mere reduce zahărul din sânge, mărind sensibilitatea la insulină. Luaţi două linguri de oţet de mere înainte de culcare, în fiecare seară şi veţi rezolva această problemă.

8. Elimină respiraţia urât mirositoare

Oţetul de mere va distruge bacteriile din cavitatea bucală şi va menţine prospeţimea.

9. Calmează durerile de stomac

Amestecaţi o lingură de oţet de mere organic cu 1 cană de apă caldă. Beţi acest amestec înainte de culcare şi veţi calma crampele şi disconfortul.

10. Previne indigestia

Oţetul de mere combate eficient greţurile şi balonarea, dar şi refluxul de acid. Amestecaţi o linguriţă de oţet de mere şi miere într-un pahar cu apă caldă şi beţi cu 30 de minute înainte de culcare.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthylifeidea.com

Printare
error: Content is protected !!