Articole Populare

Scapă de riduri în doar 7 zile cu această cremă eficientă, preparată acasă

Mulţi oameni din întreaga sunt preocupaţi de tenul lor. Majoritatea cheltuie o mulţime de bani pe tratamente şi produse cosmetice, pentru reducerea ridurilor. Deseori aceste produse costisitoare nu au efectele dorite, prin urmare poţi opta pentru o soluţie naturală.

20111206153158

Această cremă împotriva ridurilor încetineşte procesul de îmbătrânire. Este 100% naturală şi sigură şi, conform experţilor, este potrivită pentru toate tipurile de ten. Se prepară foarte simplu.

Ingrediente:

  • 2 linguriţe de vaselină
  • 1 lingură de ulei de măsline
  • 1 gălbenuş
  • 1 linguriţă de miere

Mod de preparare:

Topeşte vaselina, apoi adaugă restul ingredientelor. Amestecă-le bine, până la omogenizare. Apoi lasă amestecul să stea, timp de 5 minute.

Mod de utilizare:

Aplică această cremă pe faţă şi masează cu mişcări circulare. Las-o să acţioneze 30 de minute. Pentru a o îndepărta, utilizează un disc demachiant înmuiat în apă micelară sau un prosop umed. Rezultatele te vor uimi.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: supertastyrecipes.com

Printare
error: Content is protected !!