Articole Populare

Scapă de tuse și bronșită cu acest remediu gustos preparat în bucătăria ta!

Bronșita și tusea au fost mereu o mare provocare pentru medicina naturistă europeană. Dar de când bananele au devenit accesibile tuturor europenilor, problema s-a rezolvat de la sine. Și asta pentru că s-a descoperit că bananele pot calma chiar și cele mai puternice tuse, dacă sunt folosite concomitent cu mierea naturală.

În continuare, redacția Sanatosi.com îți oferă o rețetă cu ajutorul căreia vei putea trata tusea și bronșita fără a apela la medicamente.

fullscreen-capture-1072016-15355-pm

Vei avea nevoie de:

  • 400 ml de apă clocotită
  • 2 banane coapte
  • 2 linguri de miere naturală

Ce faci mai departe:

Bananele se strivesc după care se amestecă cu apa fierbinte clocotită. După ce amestecul s-a răcit puțin, se adaugă mierea (mierea își pierde o parte din beneficii atunci când intră în contact cu apa fierbinte) și se mai amestecă o dată. Acum remediul este gata.

Cum administrezi preparatul:

Remediul se porționează în 4 porții a câte 100 de ml fiecare. Porțiile se consumă din două în două ore. Preparatul se ia până nu dispare complet boala.

Tratamentul ține o zi, doar poate dura și câteva zile, în dependență de gravitatea afecțiunii și particularitatea fiecărui organism.

Vei rămâne uimit de efectele acestui remediu! Nu uita să te împărtășești cu această rețetă cu prietenii tăi de pe Facebook.

Îți dorim mult succes!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Sursa: healthyfoodhouse.com

Printare
error: Content is protected !!