Articole Populare

Spune adio durerilor lombare! Un remediu natural pentru spate, ce acţionează rapid şi eficient

Cauzele durerii lombare

Cele mai comune cauze ale durerii cronice de spate sunt accidentele şi rănile ce apar în urma practicării sportului. Dar uneori şi anumite mişcări, aplecatul sau ridicatul a ceva de jos pot provoca durere.

back-pain

Există un şir de factori ce pot spori apariţia durerii

Stilul de viaţă sedentar şi statul pe scaun creşte probabilitatea de apariţie a durerii lombare

Durerile musculare de spate, gât sau în alte zone ale coprului apar din cauza distribuţiei inegale de forţe la nivelul acelor muşchi, dar şi a unor poziţii în care am stat o perioadă îndelungată.

În plus, statul jos mult timp sau în poziţii proaste, nu provoacă doar durere lombară, ci şi creşterea în greutate, probleme articulare şi nervoase.

Cum se elimină durerea lombară în mod natural?

Tătăneasa

Tătăneasa este o plantă medicinală care creşte prin zăvoaie, pe marginea râurilor, pe câmpii, lunci, şanţuri. Are proprietăţi de vindecare excepţionale. Este folosită, de obicei, în vindecarea rănilor, fracturilor şi ulcerelor.

Care părţi ale plantelor se folosesc?

Rădăcinile au aceleaşi proprietăţi ca frunzele, dar sunt mai hrănitoare. Frunzele sunt utilizate frecvent în producerea cremelor pentru tratarea entorselor, durerilor articulare, durerilor lombare.

Cum se utilizează?

Se foloseşte extern, mixând frunzele într-un blender pentru a trata rapid fracturile minore. Unguentele ce conţin tătăneasă pot fi utilizate în cazul problemelor musculare, articulare, dar şi pentru afecţiuni cutanate.

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: sanatosi.com

Sursa: healthyrecipeshome.com

Printare
error: Content is protected !!