Articole Populare

Toxinele acumulate timp de 7 ani vor fi scoase din organism în doar 7 zile, cu acest suc uimitor!

Puțini oameni cunosc faptul că 76% din îmbolnăviri au drept cauză colonul murdar.

Colonul are funcția de a trimite în organism apa, vitaminele și mineralele din alimente. Însă acești nutritivi nu vor ajunge niciodată la destinație dacă pereții colonului sunt blocați cu reziduuri, ori vor ajunge infectați.

Imagini pentru drink

În decursul vieții, un om acumulează în intestinul gros de la 2,5 kg la 11 kg de reziduuri. O cifră înspăimântătoare, nu-i așa? În intestin se adună tot felul de depuneri calcaroase care constituie un mediu propice pentru dezvoltarea și înmulțirea paraziților. Intestinele pot depozita o cantitate impresionantă de materie parțial digerată în stare de descompunere, chiar şi medicamente sau alte chimicale toxice, decenii la rând. De aceea este foarte importantă curățirea colonului de reziduurile toxice.

În afară de aceasta, colonul curat este garantul unui ficat sănătos.

Dacă vrei să-ți curăți colonul, noi avem o rețetă simplă pregătită special pentru tine.

Iată de ce ai nevoie:

  • ½ cană cu apă caldă
  • ½ ceaşcă cu suc de mere natural
  • 2 linguri cu suc proaspăt de lămâie
  • 1 linguriţă cu suc de ghimbir
  • ½ linguriţă sare de mare

Ce faci mai departe:

Încălzește apa într-un vas și adaugă restul ingredientelor în apă. Amestecă bine ingredientele. Acum sucul e gata de consum.

Cum și cât bei sucul:

Sucul se bea zilnic, dimineața înainte de mâncare, timp de o săptămână. Acest timp este suficient ca organismul tău să se curățe. Vei observa că în paralel ți se va îmbunăți și digestia.

Important: Pe durata celor 7 zile cât durează cura, trebuie să bei 8 căni de apă, zilnic.

Atenție: Acest suc este contraindicat mamelor în perioada sarcinii și alăptării, persoanelor care suferă de diabet și celor care urmează un tratament cu medicamente de sinteză.

Îți dorim să fii sănătos!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!