Articole Populare

Un singur ingredient și ai uitat pentru totdeauna de problemele stomacale!

Cu toții cunoaștem cât de necesar este să consumăm rodie atunci când suntem răciți. Acest fruct conține de două ori mai multă vitamina C decât lămâia, iată de ce rodia ajută la răceală mai bine decât lămâia.

Cu toate acestea rodia mai are un efect benefic asupra organismului nostru. Puțini cunosc acest lucru, dar rodia (anume coaja) tratează așa probleme stomacale ca inflamația apendicelui și diareea.

media_145665324334808900

Dacă suferi de aceste afecțiuni, iată ce trebuie să faci:

Peste câteva bucățele de coajă uscată de rodie toarnă 200 ml de apă clocotită. Apoi învelește acest vas cu prosoape pentru ca apa ca să se memțină mai mult timp fierbinte. Peste jumătate de oră strecurați preparatul. Acum el este bun de consum.

Preparatul se bea zilnic, până dispare complet boala. Totodată, acest ceai de coajă de rodie ajută la tratarea ulcerului, a colitei și a inflamațiilor colonului.

Deci data viitoare când cumperi rodie, nu-i arunca coaja, ci usuc-o. Stomacul tău la timpul cuvenit îți va spune ”mulțumesc”.

Îți dorim multă sănătate!

 

Conținutul articolului este doar informativ și nu poate fi un substitut pentru sfatul medicului. Pentru un diagnostic și tratament corect, vă recomandăm să consultați un medic specialist.

Autor text: Sanatosi.com

Printare
error: Content is protected !!