Articole Populare

Wi-Fi: după ce am aflat aceste lucruri, mereu am grijă să opresc routerul atunci când merg la culcare!

Conexiunea wireless (Wi-Fi) este ceva fără de care este imposibil să ne imaginăm lumea modernă. Acasă, la serviciu, în mall-uri și instituții de învățământ – Wi-Fi este peste tot! Interesant însă ar fi să aflăm mai multe despre undele elecromagnetice care ne înconjoară, practic, 24 de ore din 24…

Unii oameni de știință numesc Wi-Fi-ul ucigașul tăcut, și iată de ce.

wi-fi антенна

Efectele negative ale rețelelor Wi-Fi

În ciuda multor discuții despre pericolele radiației emise de telefonul mobil, efectele sale asupra organismului nu sunt pe deplin studiate. Noi doar am început să folosim aceste gadget-uri și rețele wireless relativ recent! Pentru a înțelege cât de mult influențează aceste tehnologii asupra organismului uman avem nevoie de mult mai mult timp.

Există studii științifice cu privire la particularitățile undelor electromagnetice și impactul lor asupra creierului uman. Într-adevăr, la nivel celular, se produc schimbări care pot încetini creșterea plantelor și pot afecta activitatea creierului uman.

Persoanele care lucrează cu echipamentul Wi-Fi, primesc instrucțiuni clare cu privire la măsurile de siguranță pentru a reduce impactul negativ al undelor Wi-Fi asupra organismului.

wi-fi адаптер

Cum putem reduce efectele negative ale rețelelor Wi-Fi

  1. Opriţi aparatul Wi-Fi atunci când mergeți la culcare, sau când nimeni nu are nevoie de internet.
  2. Înlocuiți telefonul fără fir din casă cu unul cu fir, deoarece radiațiile celui fără fir sunt, de asemenea, considerate nocive pentru creier.
  3. Nu țineți ruterul Wi-Fi în bucătărie, dormitor sau odaia copiilor. Acest dispozitiv trebuie ținut în odaia în care vă aflați cel mai rar.

Reduceți efecte indirecte ale rețelelor fără fir asupra sănătății dvs și a copiilor dvs: petreceți mai mult timp în aer liber, adoptați un stil de viață activ, în loc de știri citiți mai bine cărți tipărite.

Peste aproximativ 30 de ani, vom putea înțelege în cele din urmă cum se schimbă organismul uman, aflat permanent în zona de acțiune a undelor electromagnetice. Durerile de cap, pierderea concentrării, insomniile, oboseala cronică – cauza tuturor acestor stări neplăcute ar putea fi impactul tehnologiei!

Autor text: Perfect-ask.com

Printare
error: Content is protected !!